top of page
Søg

Kambo i junglen


Når man første gang modtager kambo og når man modtager mange dots, kan man godt blive lidt bekymret for hvordan ens krop vil arbejde med denne unikke regnskovs medicina. Deraf mit lidt bekymrede udtryk på billedet.

Faktisk lavede Kaku, som her ses dybt fokuseret midt i kambo applikationen, en del flere dots end vi havde snakket om 😯😄 - tror lige jeg funderede på hvordan min krop ville reagere denne gang. Klart jeg var ikke i nærheden af de over 100 dots som de indfødte kan finde på at tage, men selv hen ved en tiendedel af det, skulle nok give mig en udtalt reaktion. Det gik nu ganske fint med et klassisk kambo forløb – varme, hjertebanken, frog face, kvalme og en skøn dyb opkast til sidt inden processen aftog. Jeg følte mig tryg i deres ’kambo space’ og lærte vigtigheden af at kambo modtageren skal kunne føle sig i trygge og kompetente hænder. Det er i hvert fald det jeg vægter ganske højt herhjemme når jeg selv serverer kambo til andre via KamboDanmark 🐸🤗.

Kambo opleves kan opleves på en ny måde for hver gang man modtager men de fleste er enige om, at intentionen og den spirituelle energi som overgår fra giver til modtager, har en hel del at sige for hvad man får ud af processen og om det ’kambo space’ der holdes er trygt. Hertil kommer vores egne fysiske og mentale småskavanker, som den skønne frø også arbejder med. Det er altså ikke kun ’spirit’ arbejde, når man arbejder med kambo. Den store grønne træ frø arbejder også rent fysisk med ens krop med en dyb udrensning som følge. Tilsammen opnår man en ret grundig ændring, hvilket har været med til at gøre kambo så utrolig populær. En popularitetsudvikling som dårlig nok er startet, så det bliver spændende at følge hvordan det vil udvikle sig fremover. Jeg kommer i hvert fald til at følge det tæt for der er så meget kærlighed i sekretet fra den søde grønne frø som resonerer så specielt godt med mig og de overbevisninger om uendelig kærlighed jeg tilstræber at leve efter.


Kaku var min læremester i regnskoven og jeg er taknemmelig for den viden han gav videre og den initiering til alternativ naturmedicin som han har startet. 🙏🏻🐸👌🏻

175 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page