top of page

A kambo kiss...

Den første gang jeg mødte kambo, var en varm sommerdag i en lille by i Arizone, USA. Jeg havde intet fået at spise eller drikke siden dagen før, og det er en underestimering, at sige at min krop var langt ude af sin komfort zone allerede inden jeg fandt frem til det lille hus i det helt almindelige villa kvarter.

Min nysgerrighed var ubeskrivelig og jeg var spændt i en grad jeg ikke havde været længe, for slet ikke at tale om min selvironi, der toppede med alt for højt latterudbrud og et kærligt  – ”Tosse” …. sagt af mig selv til mig selv, alene der i bilen. Hvad havde dog forårsaget, at jeg var rejst så langt?

 

I det øjeblik jeg trådte ind ad veranda døren, mærkede jeg en positiv og rummende energi. Der sad 5 andre mennesker på gulvet på hver deres liggeunderlag og med en rulle toiletpapir ved siden af dem. Det satte tankerne i gang, jeg havde altså besluttet mig til at gennemføre dette og efter lidt roteren rundt om migselv, fandt jeg også min plads på gulvet udstyret med en urtete, der lugtede som noget jeg burde spørge hvad var. Efter en kort velkomst, gik det på tur, at fortælle hvorfor man havde søgt frøen, sekretet, oplevelsen…kambo. Og alt hvad jeg kan få fremstammet er, at jeg bare var nysgerrig på oplevelsen!

 

Nu var jeg bare meget nysgerrig på alt hvad der skulle ske rent fysisk med min krop – hvor pinligt ville det ikke være, her blandt disse vildt fremmede og ret problematiserede mennesker, at skulle hurtigt på tønden og særligt hvis det inkluderede høje lyde…. Jeg mener, toilettet var jo lige ved siden af. Fast besluttet på, at hvis min krop krævede det, ville jeg gøre alt for at komme på det ekstra toilet som trods alt var mere sikkert bag 2 døre og ikke kun den ene dør.

hvad der ville ske, og hvordan min krop ville reagere på at møde frøen så at sige. Så jeg var helt overrasket over, at jeg følte mig så god. Jeg havde denne varme tilfredsstillende følelse indenfor og min krop slags hilste kambo'medicinen velkommen i en sameksistens. En god varme og spændende fornemmelse spredes fra min nakke og hovedet ned i min krop. Da kom årsagen til kvalme, og jeg rydde, men det gik let, hurtigt og stille. Bagefter var jeg glad - glad for at have behandlet kambo fysisk, men også lettet på en rolig og indholds måde.

 

Jeg havde bedt kambo om at hjælpe med at løfte byrden af ​​tidligere problemer i dette og tidligere liv.

 

Jeg var sulten og fyldt med energi og mediterede efterfølgende på en klippe ved golfbanen ved siden af ​​hotellet. Ikke særlig specielt.

Tip: Altid husk at drikke rigeligt med vand efter en kambo session - kan godt være man har drukket meget men altså man optager det jo ikke 😆

bottom of page