top of page

Hvad er kambô?

Hvad består kambo sekretet egentlig af?

 

Den præcise sammensætning af kambo er endnu ikke fuldstændig klarlagt, men noget forskning har man gennemført. Derfor ved man, at kambo sekretet indeholder peptider, der indgår i biokemiske reaktioner i vores kroppe. Ni af disse har man fundet til at være bioaktive, hvilket betyder, at de naturligt findes i vores kroppe samt at de udfører eller faciliterer specifikke funktioner i vores kroppe, der allerede pågår i kroppen. 

Kambo bliver altså hilst mere velkommen af kroppen end det er tilfældet med farmaceutiske stoffer, hvor kroppen naturligt går ind og modarbejder den industrielt fremstillede kemi.

 

Kambo’s bioaktive peptider indgår i vigtige cellulære processer eller har en hormonlignende effekt. Med andre ord har de en reel indvirkning på kroppens organer og har blandt andet indflydelse på sekretion af mavesyre og bugspytkirtel, påvirkning af hypofysen og binyrebark samt musklerne i og omkring mave-tarmkanalen. 

 

Kambo indeholder også neuropeptider,  hvilket er små proteinlignende molekyler, der er kommunikationsleddet mellem neuroner. Neuroner findes i vores hjerne og disse signalmolekyler er dermed med til at sende beskeder rundt i vores hjerne.  Neuropeptiderne er beskedstoffer som fortæller hjernen om appetit, stofskifte, social adfærd, læring og hukommelse samt reproduktion. 

 

 

Herunder kan du læse om de effekter de kan forklare.

 

Phyllomedusin - påvirker kraftigt tarmene, tarmene og bidrager til dyb rensning af toksiner.

 

Phyllokinin og Phyllomedusin - begge potente kar dilatatorer, der øger permeabiliteten af ​​blod-hjerne barriere.

 

Caerulein og Sauvagine - forårsager et fald i blodtrykket ledsaget af takykardi (hurtige hjerteslag), stimulerer adrenal cortex og hypofysen samt bidrager til øget sensorisk opfattelse og øget udholdenhed. 

Disse peptider har en stærk analgetisk virkning, forbedrer udholdenhed, øger fysisk styrke og generelt forbedrer kapaciteten til at håndtere fysisk smerte og stress. De besidder medicinske anvendelser som fordøjelsesmidler, og har påvist analgetiske virkninger for dem med nyreskolik, smerter på grund af perifer vaskulær insufficiens og kræft.

 

Dermorphin og Deltorphin er potente opioidpeptider 40 gange stærkere end morfin og 4000 gange stærkere end endogene b-endorphiner. Men har ingen vanedannede elementer.

 

Adenoregulin, er en del af dermaseptinergruppen, der bredspekterede antimikrobielle peptider. Adenoregulin virker som en adenosin receptor i kroppen hvorfor den tilskrives grundlæggende indflydelse i alle menneskelige brændselsceller. Disse receptorer menes også, at have betydning i forbindelse med depression, slagtilfælde og kognitive tabsskader, såsom Alzheimers sygdom. 

Testimonials

 

Froggin fantastic session! Tak Tina

- kambô kambô kambô 🐸

Thomas

Siden mit allerførste møde med Kambo, er mit liv blevet så meget mere mit.
Det føles lidt som om, at jeg nu er tilbage i førersædet af mit eget liv.
Vil altid være kambo taknemmelig

Sune 

Til at begynde med kunne jeg ikke helt mærke nogen forskel lige indtil, at det gik op for mig, at det var mig som skulle lave ændringerne. Kambo medicinen hjalp mig bare på vej.

Julie S

Kambo Mini-foredrag

Private foredrag - ca. 2-2,5 time

  • Lige så mange kambo dots som er relevant

  • Urte te og vand ad libitum

  • Mulighed for reduceret pris for sananga og rapé foredrag

  • Mulighed for stille meditation og hvile

 

Enkelt foredrag; 950,-

Follow-Up foredrag:  950,-

​​Købes 3 gange på en gang; 2500,-

Gruppe foredrag - 2,5-3 timer

  • Lige så mange kambo dots som er relevant

  • Urte te og vand ad libitum

  • Mulighed for reduceret pris for sananga og rapé foredrag

  • Mulighed for stille meditation og hvile

  • Del din oplevelse med andre

 

Enkelt foredrag; 750,-

Follow-Up foredrag:  650,-

​​Købes 3 gange på en gang; 1800,-

bottom of page