top of page
Kambo shaman Amazon jungle I Kambo Danmark
Tradfitional male application for kambo sapo acate I Kambo Danmark

Ved kambo sessionen, skal du være fastende og efter vi mødes indtage en del vand som. Vandet lægger sig i mavesækken og kan bruges som buffer når opkastrefleksen sætter ind. Reaktionen på kambo er dog utrolig individuel og varierer også fra gang til gang, så oplevelsen er forskellig. Det ligger mig meget på sinde, at den proces du gennemgår bliver så sikker og tryg som mulig, hvorfor jeg holder ’spacet’ så du kan arbejde trygt og dybt med kambo medicina’en.
Jeg bruger min videnskabelige og coachende baggrund samt teknikker og energi arbejder jeg har lært og trænet med de indfødte shamaner i Amazonas regnskoven.
Sessionen byder også på bekendtskab med sananga og rapé.
 

Traditionelt gives kambo gennem huden, ved at man brænder det øverste lag hud væk, så sekretet kan placeres på den eksponerede underhud. Herfra optages det hurtigt i det lymfatiske system.

Selvom metoden kan være grænseoverskridende for nogen, er det den mest sikre måde at administrere kambo på, idet processen styres langt bedre og bygger på mange hundrede års viden lært videre fra kambo shaman til kambo shaman. Det er derfor også vigtigt at man finder sig en vel trænet kambo facilitator som kan sikre dig en tryg proces. 
Efter sessionen anvendes ingenting og sårene heler op som almindelige småsår eller man kan anvende det antiseptiske og antibakterielle drageblod som er saften fra drageblodstræet. Det kan være med til at sikre en sund og ukompliseret heling af sårene og så er det det som giver de karakteristiske mørke kambo dots farve.


Man kan godt være påvirket af sessionen efter kambo sekretet er taget væk og det er meget forskelligt fra person til person og fra kambo session til kambo session, hvordan ens krop tager sessionen. Nogle vil således være påvirket dage efter men hovedparten vil kunne tage direkte på arbejde eller lignende. 

Jeg anbefaler, at du finder tid til lidt alene tid, tid i naturen og tid til meditation for at indarbejde kambo arbejdet og for at takke kroppen og hovedet for det arbejde som lige er udført. 

bottom of page