top of page

For de indfødte i Amazonas regnskov er sananga en stærk øjenmedicin, der bruges til at fremme synet og særligt i forbindelse med jagt.

 

Sananga produceres fra tabernaemontana undulatatræet. Faktisk kan hele træet og dets rødder anvendes, men de indfødte er bevidste om at høste uden at udrydde træet, hvorfor kun inderbarken anvendes. Processen med at fremstille sananga til øjendråber, tager flere dage og er langsommelig idet der skal arbejdes nænsomt med barken og gerne i en meditativ stilhed omkring disse healende dråber. 

Det var stor læring for mig at være ude i selve regnskoven for at høste sananga grene, afbarke og skabe inder barken af samt udvaske sanangaen bagefter. Filtrering og manifestering af healende energien til væsken over de følgende 3 dage. 

 


Sananga dryppes i øjnene og kan være ganske svidende i starten idet det menneskelige øje er ganske følsomt. Den svidende eller brændende fornemmelse varer kun kort og efterfølges af en varm og åbenbarende følelse. Med afslapningen kommer en nulstilling af energifelt  og særligt de øvre chakra områder som hoved, pande og hals. 

 


Mange steder roses sananga for

at forbedre nærsynethed, langsynethed,

grå stær og natteblindhed – en okulær afgiftning.

Søg eventuelt selv på nettet

og dan dig din egen mening. 

 


Sananga & Rapé ceremoni foredrag

Hvor kommer sananga & Rapé fra - de indfødtes anvendelse

Kom helt tæt på Sananga - kort meditation

Kom helt tæt på Rapé - kort meditation
 (dette er fuldstændig frivilligt)

Anvendelse af sananga og rapé i den vestlige verdens liv. 

Lidt moderjord i din hverdag....🌿🌴🐸

 

Pris: Kr. 200,- 
 

bottom of page