top of page

Historien om den store træ abe frø

Slimet fra skovfrø

Dybt inde i Amazonas junglen lever en sløv grøn frø med de mest fantastiske historier tilknyttet. For det første mener man ikke, at den har nogen naturlige fjender og selvom den ofte refereres til som værende meget giftig, har dens sekret ikke som formål, at dræbe. Når kambo frøen føler sig truet, vil den udskille et hvidligt sekret fra bag dens øjne og ned langs kroppen og på bagbenene. Dette sekret kaldes kambo og er det som de indføte traditionelt har anvendt som naturmedicin. Den store træ abe frø eller som den hedder på latin Phyllomedusa bicolor lever vildt i den nordlige del af Amazonas regnskoven. Den bor i træerne og har en udtalt næsten skriggrøn farve samt hvidlig underside med sorte prikker. Dens øjne er mørke og dens levevis er langsom. Oprindeligt anvendt som et jægerstyrkelsesmiddel og til at overkomme panema men flere forskellige anvendelser er beskrevet.

 

Kambo i den moderne verden

Kambo har fundet sin vej til den vestlige verden via folk, der har hørt indfødte fortælle om sekretets anvendelse, hvilket også er ret imponerende. Kambo siges at styrke jægernes syn og hørelsen og tages derfor inden de skal på jagt. Det har været anvendt til at overkomme panema og tilprøvet kambo og som anbefaler det varmt. Kambo er gennemprøvet i århundrede uden nogen gennemarbejdet medicinsk forklaring. Meget erfarne kambo udøvere både indfødte og vesterlændinge forbinder kambo medicinen med sjælemedicin og der er stor respekt forbundet med hele processen. 

 

Testimonials

 

Siden mit allerførste møde med Kambo, er mit liv blevet så meget mere mit.
Det føles lidt som om, at jeg nu er tilbage i førersædet af mit eget liv.
Vil altid være kambo taknemmelig

Tina B

Til at begynde med kunne jeg ikke helt mærke nogen forskel lige indtil, at det gik op for mig, at det var mig som skulle lave ændringerne. Kambo medicinen hjalp mig bare på vej.

Julie S

Kambo Foredrag

 

Gruppe foredrag  (max. 6 perf): 2.5-3 timer 

  • Kom helt tæt på Kambo oplevelsen

  • Urte te og vand ad libitum

  • Mulighed for at komme tæt på sananga dråber

  • Mulighed for stille meditation og hvile

  • Del din oplevelse med andre

 

Follow-Up foredrag: 2-2,5 timer hour 

​​

bottom of page