top of page
Søg

Mød Phyllomedusa Bicolor

Opdateret: 3. feb. 2021

- eller den store grønne gribefrø med cuteness factor og slow style 🐸😆

KamboDK Danmark Kambo
Kambo og menneske holder godt fast i hinanden 😍🐸

Kambo frøerne bor primært i uforstyrrede dele af Amazonas regnskoven. Frøen lever om natten og hun frøerne er større end hanfrøerne. Deres kendetegn er den helt uimodståelige klare grønne farve på ryg hoved og ben men under munden, på brystet og forben har den enkelte hvide pletter med mørke rander. Gribefingrene er gennemsigtige brune på yderste led med store, grønne klæbende gribeplader. Det er dem som har givet den, dens danske navn Gribefrø. Dens bevægelser er rolige og sikre🤗


Selvom kambo frøens farve er fristende skal man ikke tage den i munden, hverken som menneske eller dyr. Når kambo frøen føler sig presset, kniber den sine store mørke øjne sammen og udskiller et hvidligt sekret, hvilket straks gør at man får lyst til at kaste op og spytte frøen ud igen skulle man få det i munden. Netop derfor har kambo frøen ingen naturlige fjender.

Kambo shaman styrker sit forhold til kambo frøen med spirituel kontakt.
Mange steder kalder man det hvidlige sekret for gift men der er faktisk ikke tale om en egentlig gift. Sekretet kaldes kambo eller sapo – alt efter stamme og land – og indeholder mange bioaktive peptider som kan interagere med vores kroppe med en helbredende effekt. Kambo sekretet menes at være en af de stærkeste naturlige antibiotikaer og immunforsvarstyrkende midler vi har.


KamboDK Kambo Danmark healing
Tilbage i naturlige omgivelser. Netop disse omgivelser menes at være vigtige for produktion af kvalitets sekret.

Tilbage i naturlige omgivelser. Netop disse omgivelser menes at være vigtige for produktion af kvalitets sekret.

Ved indsamling af sekretet kalder man på frøen som svarer og den skades på ingen måde. Men for at få sekretet frem spændes den op i snore, hvilket ikke er rart for nogen. Der er tale om kort tid når en erfaren kambo shaman ’høster’ kambo sekret. Da kambo frøen ingen naturlige fjender har, er den på ingen måde en truet dyreart. Den sættes tilbage i den vilde jungle umiddelbart efter ’høstning’ idet den producerer den bedste kambo når den lever vildt.


188 visninger0 kommentarer

コメント


bottom of page